Online geld verdienen met advertenties op je website of blog

Een eigen website of blog hebben is niet alleen leuk, maar ook een handige manier om online geld te verdienen. Met deze tips en trucs slaag je daar zeker in. Eerst moet je natuurlijk een domein en hosting hebben. Wij raden je aan om dat bij Versio.nl te regelen. Die hebben vaak leuke acties met goedkope domeinnamen en je hebt er al webhosting vanaf €5,00 per maand. Je kunt je hosting altijd upgraden naarmate je website of blog succesvoller begint te worden. Ook hebben ze daar handige software pakketten waardoor je bijvoorbeeld WordPress met een paar klikken kunt installeren.

Artikelen Of Blogs Schrijven
Nu heb je een domeinnaam en een eigen website of blog en is het zaak om de inhoud te regelen. Schrijf bijvoorbeeld over je passie, het nieuws of een ander onderwerp waar je in geïnteresseerd bent. In dit artikel gaan we er van uit dat je WordPress gebruikt. Zorg voor een leuke lay-out of template. Je hebt bij WordPress keuze uit honderden gratis templates om je website of blog het uiterlijk te geven die je wenst. Installeer het template van je keuze en begin met het schrijven van je artikelen of blogs. Als je website wat inhoud heeft gekregen kun je spelen met de manier waarop het menu in de sidebar gestructureerd moet worden. Deze is vaak alleen op een computer te zien en in mindere mate op een telefoon, maar wel erg belangrijk.

Geld Verdienen
Nu begint je website of blog er al aardig uit te zien en wil je er natuurlijk geld mee verdienen. Eerlijk is eerlijk. Voor deze manier voor online geld verdienen moet je enig geduld hebben, maar het is gewoon leuk om te doen en je geduld zal beloond worden als je website opgepikt wordt door zoekmachines zoals Google. Registreer je voor een account bij Chain Advertising en plaats een paar banners in de artikelen, sidebar en header van je website. Als je hier hulp bij nodig hebt, kun je altijd even een mail sturen naar support@chainadvertising.eu. Wij helpen je dan graag op weg. Zo kunnen we je bijvoorbeeld tips geven over de juiste plugins voor je website die automatisch de advertenties in je artikelen zet. Dan hoef je dat niet elke keer handmatig te doen.

Gratis Webshop
Een andere goede manier om online geld te verdienen met je website of blog is het hebben van een eigen webshop. Natuurlijk wil je niet het gedoe hebben van inkopen, klantenservice en het versturen van producten en daar hebben we een handige oplossing voor. Registreer je voor een gratis webshop bij EDC Internetdiensten. Hiervoor heb je wel een tweede domeinnaam nodig, want daar moet je gratis webshop natuurlijk op komen te staan. Je kunt bij EDC Internetdiensten kiezen voor een erotiekwinkel (voorbeeld) met alle soorten pikante producten, maar ook voor een lingeriewinkel (voorbeeld) als je dat liever hebt. EDC regelt het versturen van de bestellingen en jij strijkt tot 30% van de verdiensten op. Dit kan op maandbasis al aardig oplopen na een tijdje.

Nu heb je banners op je website waarbij je voor elke klik geld krijgt en een webshop waar je bijvoorbeeld vanuit je artikelen of blogs op je website naartoe kunt linken. Het begin is er, maar je zult merken dat je in het begin nog niet zoveel zult verdienen. Daarom is het belangrijk om ook actief te zijn op social media. Maak daarom een account aan op Twitter, Facebook, Pinterest, Tumblr en andere social media websites naar keuze. Hiermee promoot je niet alleen je website, maar ook je webshop. Je zult zien dat je na een tijdje steeds meer volgers, likes en lezers krijgt en daarmee ook steeds meer gaat verdienen. Je webshop en website kun je ook promoten op advertentie websites zoals Tweedehands.net, Marktnet.nl en Herbruikt.nl. Hier kun je gratis advertenties met een link plaatsen om wat extra bezoekers naar je website of webshop te trekken. Online geld verdienen is dan ook meestal een kwestie van geduld hebben en doorzetten.

Heb je vragen of wil je dat we je ergens mee helpen, stuur dan een mail naar support@chainadvertising.eu 👍🏻 Vooral het begin is moeilijk en we helpen je graag in de juiste richting.

In ons volgende artikel vertellen we je hoe je er voor zorgt dat zoekmachines je website kunnen vinden. Hou deze website dus in de gaten!

online geld verdienen

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *